WATCH NORA ELENA EPISOD 15

  • No Comments

Oh pasal part romantik tu, biasanya isteri akan menjeling kepada suami, disertai dengan kata kata sinis, “dedi mung ni masa dulu geletak nok ke mami, masa mami begetoh je belanar beli bunga, minyok wangi, cekelat bagai.. Gaji pun RM jek. Tapi cantik macam tu 10 kali mati hidup balik pun ko x boleh dapat: Seth jawab, sebab Seth terlalu sayangkan Nora. Cari tulang kat telur. Jadi, dimohon pihak tuan agar tidak mempermainkan perasaan kami, dan memberi harapan pelesu kepada gadis gadis diluar sana.

Jadi, sebagai lelaki melayu, suami, mereka juga merasa hangat dengan penyiaran drama bersiri ini. Track this topic Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board. No sorcery lies beyond my grasp Group: Kau ingat kau cantik macam Nora Elena nak demand-demand? Pabila seorang isteri, terpengaruh dengan apa yang dilihat di kaca telebisi, nak perli secara derek kepada laki sendiri takut kena penampo, jadi, anak kecil dijadikan medium untuk menyampaikan isi hati “tengok tu Alya, dulu dedi mung semart gitu ah, nok g dating siap bukak pintu bagai sume? Show posts by this member only Post 8.

Selepas menonton siri itu juga, kajian secara rambang mendapati kebanyakan dahi gadis gadis lebam.

Jun 20 Ada ke lelaki sesabar Seth tu. Show posts by elean member only Post 1. Ni laki aku sayang ke tak ni?

Nora Elena Episod 21 | ONLINE TV

Cari tulang kat telur. Logik tak bila Nora tanya Seth, asal Seth tak penah dengan apa saja perbuatan Nora? Show posts by this member only Post 3. That kind of teeth gooding when BJ: This post has been edited by mutan: No sorcery lies beyond my grasp Group: Sang aweks memaksa jejaka untuk kerap membelikan bunga.

  THE BAADER MEINHOF KOMPLEX ENGLISH SUBTITLES 2 CD

Damn her bewbies are nice man. Apabila pengaruh Seth Tan mula menular, maka ramai gadis gadis mencari pasangan hidup yang romantik nak mampus macam Seth Tan. Subscribe to this forum Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board. Share on Track this topic Print this topic.

101hollywoodnews

Read latest posts or hide this alert. Show posts by this member only Post 9. Show posts by this member only Post 6. On my way Group: Duk sibuk berkejar dari dapur ke hall, pastu ke rpisod semula, pastu part ehem ehem, part ada pelangi, dah teralit, tengok sambil berangan, jeling laki, dah lupa kari kat dapur. Sekian dimajukan untuk pertimbangan dan kelulusan pihak tuan.

Kau gile, ko nak mamoh kelopak bunga ke? From JB to KL! Dan semoga dengan ini, tiada lagi kekeliruan dan kecelaruan minda penonton penonton lagi.

Dimaklumkan, bahawa saya, Nowa dengan ini membantah penyiaran drama bersiri Nora Elena yang disiarkan setiap hari, jam 7 petang di saluran tuan. Jun 17 Ini adalah berikutan dengan tabiat sebelum tido mereka yang gemar meletakkan belakang tapak tangan ke dahi sebelum tido sambil berangankan lelaki seromantik Seth Tan, walau sebenarnya, Non Ada lelaki MELAYU seromantik itu.

Sedangkan boipren tu keja Kerani je kat Kementerian Kewangan.

Antara sebab sebab pembantahan saya adalah seperti berikut. Pabila seorang isteri, terpengaruh dengan apa yang elema di kaca telebisi, nak perli secara derek kepada laki sendiri takut kena penampo, jadi, anak kecil dijadikan medium untuk menyampaikan isi hati “tengok tu Alya, dulu dedi mung semart gitu ah, nok g dating siap bukak pintu bagai sume?

  PRIVATE PRACTICE 6X09 SUBTITLES

Saje saje wat merajuk, ingatkan si laki pujuk cam si Seth pujuk Nora, tapi tak tau laki sendiri penat, dah, amik kau, sampai ke pagi tak dapat apa wztch. Yang romantik cumalah, lelaki Bangladesh, lelaki Lombok, dan Shahrukh Khan sahaja. Ini kerana, apa bila tiba scene scene romantik dan tidak dapat diterima akal, seperti Nora terpeleot, Seth siap dukung bawak g sofa, tingkat bawah.

Episod 15 Download

Mana ada suami gitu sabo dalam dunia ini? Ok, takde ke tunjuk scene Seth ‘tumbuk sambal’?? Kau ingat kau cantik macam Nora Elena nak demand-demand? Epjsod nak 21 roses everiday?? Land where cultural lag mistaken for renaissance. Jadi, sebagai lelaki melayu, suami, mereka juga merasa hangat dengan penyiaran drama bersiri ini.

Track this topic Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board. Mana ada lelaki romantik gitu dalam dunia. Jun 16 It sucks to be you Group: Jun 19 Tapi cantik macam tu 10 kali mati hidup balik pun ko x boleh dapat: Show posts by this member only Post 7.