VIJFTV ROMANTISCHE FILMS

  • No Comments

Wat mij erg heeft getroffen in deze film is de scene in de trein. Helemaal eens met geffe over het feit dat de Fransen gewoon Engels spreken. Als ze de film achterstevoren zouden afspelen, dan zou ik het niet opmerken Ze speelt overigens uitstekend en ook overtuigend. Deze film ligt wel in mijn smaak. Moet ik toegeven dat deze film mij zeer heeft aangesproken? Maar later wordt de film wat dramatischer en krijgt hij wat meer diepgang zodat je steeds meer feeling krijgt met de hoofdpersonen.

De film overtuigt als drama, maar weet met het luchtige ondertoontje niet te verzanden in goedkope sentimenten. Zo mooi in beeld gebracht. Het verloop van deze soort van biopic is verder wel erg voorspelbaar en het is jammer dat ze het einde weer moeten afdoen met een vlot geschreven verhaaltje van wat erna is gebeurd. En is de vonk met kleren aan ook overgeslagen? Visueel een pareltje, muzikaal best genietbaar. Wie moet het eiland verlaten? Mooie beelden van die lavendelweiden, dat wel.

Adam Zkt. Eva

Erg saaie verzetsfilm en alleen maar interessant vanwege Blanchett. Alle Adams en Eva’s willen elkaar beter leren kennen. Prachtig verfilmd, kosten nog moeite romantissche, prima geacteerd en met nog een mooi rolletje van Michel Gambon als de vader van de verzetsman.

Uitstekend luchtig waargebeurt drama over best een gevoelig en lastig onderwerp. Hoe was de nacht?

Gelukkig kwam daarna toch nog een soort happy end voor de hoofdpersonen. Als de jongetjes de brief wordt voorgelezen “van hun ouders”.

Wat er voor zorgt dat deze film een dikke voldoende krijgt. De film maakt duidelijk dat iedereen, ook de minder validen, zin heeft in seks, en dat er mensen zijn die hun dat willen geven op een mooie manier. Die ook ik net alls Nightbreed vooral gekocht heb door het meespelen van Cate Blanchett die een erg goede indruk had gemaakt in de films Babel, en Notes on a Scandal.

  LAHCEN ZINOUN FILM 2012

Je moet het maar doen wat Mark O’Brien deed. Ook in deze film weer het taalprobleem. Film viel behoorlijk tegen. Gelukkig vond ik de tweede helft van de film veel beter en wel boeiend want toen werd het zelfs een beetje spannend doordat er dingen op het spel stonden.

Ze kozen voor de sleutel. Twee Eva’s pakken gelijk hun kans om hem eens flink te verwennen.

Maar dat zal de producent een zorg zijn. Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan eomantische rechten niet bij mij liggen. Wij hebben voor jou alle eerste ontmoetingen uit het tweede seizoen van Adam Zkt Eva op een rij gezet. Vreemd genoeg was dat met het boek ook al zo.

Tijd om de waterpistolen en het Twister-spel uit de kast te halen! Dit maakt bij haar wel wat los Het verhaal verloopt wel erg traag, maar is wel roantische om te volgen. Wanneer de geliefde, een RAF-piloot, van een jonge Schotse vrouw tijdens een gevecht neergeschoten wordt besluit ze deel te nemen aan een geheime missie van het Franse verzet mee te doen om zo iets voor haar land en de man van wie ze houdt ronantische kunnen betekenen.

En je ziet maar in dit verhaal dat er ook nog wat moois uit komt. Wel mooi gefilmd mooie shots van paarse lavendel velden en toch wel het kijken waard, alleen al omdat Cate Blanchett er in meespeelt.

  PREMIERE CLASSE MLV SAINT THIBAULT DES VIGNES TRIPADVISOR

Zo mooi in beeld gebracht. Deze film ligt wel in mijn smaak. Niet in de laatste plaats door de mooie en ook wel moedige rol van Helen Hunt.

Charlotte wordt naar Frankrijk gestuurd omdat ze zo goed Frans spreekt. Zelfs op die manier ontging er me niets, waarschijnlijk omdat er ook vrijwel niets significants gebeurt.

The Gl├╝cks | ReverbNation

De film moet het vooral hebben van John Hawkes ik dacht in het begin even dat het Sean Penn was en Helen Hunt en ze dragen de film uitstekend.

De film begon nogal saai en dacht dat het zo de ganse film zou zijn, maar niet dus. De eerste helft van deze film wist mij niet te boeien en ik was bang dat het een totale miskoop was. De omgeving en beelden waren ten eerste heel mooi om naar te kijken, het acteerwerk vond ik ook uitermate goed, de romantiek kwam heel mooi in beeld en het verhaal vond ik ook heel meeslepend. Er zijn zo’n mensen die ondanks het falen van het eigen lichaam, toch de humor blijven hanteren.