FILM DOGODINE U ISTO VREME

  • No Comments

Volim kad nisam u pravu. Ja se radujem ovoj seriji: Trenutno pratim preko kablovske HBO kanal, izvanrednu seriju “Spartak, krv i pijesak”. Ne mislim da postoji toliki hype oko nje da bi mogao da kazem da je precenjena. Ispravka, izgleda da jesam pisao na ovoj temi. Gadna mi pa ne mogu da gledam Penny Dreadful.

Ja sam pre godine odgledao sve.. Pjerooo za Avgust 24, , Prava te jeza fata. Da, Carnivale je bila jako dobra serija, ali ju je dotuklo to sto je imala ubitacno spor ritam prve sezone za americke standarde u smislu otkrivanja glavne radnje koja pokrece seriju. Da je rimske pravde, i oni bi trebali da zavrse medj’ lavove. Cenim da bi i ovde trebalo otvoriti Hall of fame, za svaku sezonu probrano. The Gangster Chronicles http: Mister X za Novembar 26, ,

Često imaju potrebu da nas ukalupe

Taman ‘teo da turim jao kuku i lele nema spavanja. Lord Vader89 za Mart 13, Kumori Myu-Jishan za Avgust 14, To ona serija beshe sa Summer Glau, sa sve filmom Serenity? Mickey Dotodine za Oktobar 30, Share this post Link to post. Skye did not glow any colors, but Garrett did. Najbolja je gluma Klarka Grega. Elesar za Novembar 19, Lepa, fina priprema za ono sto ipak sledi, kraljicu-majki svih kontroverzi, intriga, sukoba, prljavih strasti Videcemo, to kazem, sada sa svime – ako odigraju pametno a i to je Marvelu u krvi bro, jesam li se sada malo izvukao?

Koliko su studiozno napravili ove predhodne, uopste itso nece biti onda problem da sacekam do tada. Jeste, reference na veliki strip i film su tu, mada ne mora nuzno da znaci da je svako pominjanje takvog terorizma kopija tog stripa i filma. Elfak Nish za April 13, Lord Vader89 za Novembar 13, Tako sam i planirao, samo da nisu povezane. Naj naj naj svih vremena mi je svakako Star Trek.

  FILM CU SARPELE ANACONDA

Izaslo dve epizode i ima sve elemente da bude hit serija – novog crnog predsednika, avion koji ce da se srusi, tajni vladin zatvor, neobican fenomen koji se desi pred TV kamerama i Zeljka Ivaneka: Ali ja uvek prilazim “wait and see” taktikom.

Nista onako drasticno kao sto vi mislite, samo na novu postavku Agencije, sve sad ide od nule, novi odnosi, novi zadaci, nove smernice Bolji od knjige, svakako. Iako nju nisam pratio redovno ali cesto uhvatim na TVu. Malo kroz humor,malo ozblijno.

Pjerooo za Maj 14, American Horror Story i Lsto, dve fenomenalne nove serije, vec su dobile narudzbinu za sledecu sezonu. I da, Karpika je otkazana a BSG se zavrsio.

Neka se filmovi tuku u civil waru, ovde ocekujem epske konflikte sa inhumansima, ocekujem bre mlogo! Ludilo od epizode, ovo je sve bolje i bolje. Nije procureo, pustila ga TV Showtime onlajn. Malo je bilo haoticnije nego obicno,glavna tema je bila rastrzana izmedju Serlokovog povratka medj’ zive greme teroristickog napada nepoznatih pocinilaca sto mi se nije bas svidelo,ali ostavlja lep cliffhanger za sledecu epizodu pa oprastam.

Sad, naravno, dramatike radi, to dogidine stavljeno u okvir outlaw-chase scene, ali nijednog trenutka mi nije mirisalo da se prozlila.

Izbor Najboljeg Filma u reziji PPP™-a – Page 24 – Mediji, Film, Književnost – Parapsihopatologija™

Nije pretenciozna, opisuje svakodnevne problem jedne siroke porodice. Talicni Tom za Maj 21, Posted 7 apr Lord Vader89 za Mart 12, Elesar za Januar 19, Valjda se sad vidi slika. Nije mi poznato, nisam video da se ranije spominjala na forumu. Neko mi je preporuchio jednu mini-seriju: Uzdam se u kicmu, agenta Meja.

  ANHONEE ZEE HORROR SHOW EPISODES

Hrvatska bi dogodine mogla da dobije NOVU AVIO-KOMPANIJU

Karven za April 26, Tek ima da jebe keve ova sezona [sign-good]. Ako je indikativan i onaj krst na lancicu i deo jakne sa znakom shielda kakvu Mek nikada ne nosi? Evo i ja da turim koju pohvalnu za Firefly. Odvratno na n-ti stepen!!!! Elesar za Novembar 12, Pjerooo za Oktobar 08, Knjiga me je umorila, serija nije.

Sherlock, modernizovana BBC-jeva verzija klasika. The Gangster Chronicles http: P Salu na stranu, pitanje je bilo za sve osim za tebe. Flash forward je mnogo obecavao, odushevio me, ali malo toga ispunio, nije ostavio misteriju na miru, pocheo je da se gasi, kada scenarista vishe znao shta treba da radi njegov glavni junak, da li da se sendne ili da sevne. Pjerooo za Septembar 25, Gde je fllm Skrull regrutni centar, idem da se javim!!!