FILM CINTA BRONTOSAURUS GARING

  • No Comments

I’ve just turned into 15 in a week and it feels so damn rough lol. And once again, his mom doesn’t even care, even if it’s just take the little boy and hold him while he is sleeping. Sometimes it takes time to find the right ones to made you feel perfect, even your scars, needs, looks, and drawbacks made you perfect in those eyes, those eyes who belongs to the right ones. It will be a great experience. Im so happy that i found people who is on the same track with me. Sebenarnya buku Radit yang satu ini saya dapatkan sebagai kado ulang tahun waktu tahun , diawal saya masuk kuliah. Film ini juga berhasil menyajikan romantisme manis di tengah tumpukan plot yang tersaji.

Well, selain karena formula cocok-cocok-an yang saya singgung di paragraf sebelumnya, apa yang membuat saya akhirnya bisa lebih menikmati film ini adalah porsi tampil Dika yang jauh lebih berkurang. His latest books, bearing the title Radikus Makankakus: Based on how am inspired by this thing, i want to write something, too. Sebenarnya buku Radit yang satu ini saya dapatkan sebagai kado ulang tahun waktu tahun , diawal saya masuk kuliah. DO you like your life? So here it is 1. Film ini salah satu film yang gue lihat sepertinya udah ditunggu-tunggu dari awal Raditya Dika ngumumin adanya film ini. Review – The Ritual

For whatsoever it is, they are what they are and i want you to accept all of them, like, they are my priorities. Meanwhile, Kosasih, Dika’s writing agent, is brontosqurus to convince Dika that there is true love, like Kosasih who believes in the love of his wife,Wanda Tyas Mirasih.

  ASMAYTOHA FARIHA SEASON 2 EPISODE 49

Maybe I’m just scared, okay it is me, I’m just scared that i can’t be good enough. All of his books targets the stupidity and self-depreciating ridiculousness of a boy trying to get to adulthood, along with the absurdity of everyday life. Waaah, masih banyak lagi dah, kelucuan kelucuan yang jadi pengalamannya Dika They both have a unique pics on them, i just love to see them.

A one hundred percent Indonesian. Is ‘leaving’ one of your options? Ini ngebuktiin kok kalau orang Indonesia juga bisa menghasilkan sesuatu yang lucu, menarik, bermakna dan tanpa melenceng dari kata ‘lucu’ dan ‘komedi’ itu sendiri.

Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh

DO you like your life? Jangan karena idola malah kita gak bisa jadi pribadi yang baik, agresif itu nggak baik buat cewe. Just got back from shopping, the promnight is right a month away from now. Saya udah bisa nebak, Bang Mutun gaging suatu saat pasti bakal terkenal karena kegoblokannya, eh ternyata sekarang memang beliau terkenal banget.

My stomache is killing me as am laying down on my bed, listening to the radio, and thinking to my self why some people let go so easily, why ffilm people moving so fast or is it just me who is hardly to move on? Dan saya mulai bosan sama beberapa orang di dunia maya, di social media lebih tepatnya yang ngeluh tentang apa isi dari socmed tersebut. I love you guys till the moon and back.

[Review] ‘CINTA BRONTOSAURUS’, Analogi Cinta Kadaluarsa

It’s rainy outside, bronfosaurus it is June and it is rainy, k then. Am crossing my fingers now. I brought them all to you guys, so you can see it yourself, and i just hope that you can understand, i know you do. Do not grow up is a trap. Did you have fun answering these questions?

  KOORU SHAKUNETSU DRAMA CD

Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh by Raditya Dika

Eh kok jadi membuka aib diri sendiri ya. Indonesia itu negara besar, punya pengaruh, kaya sama alamnya, cuma butuh orang yang tepat yang rela melakukan pekerjaan negara setulusnya, yang cinta tanah air brotnosaurus mau kerja bersih untuk ‘ngebersihin’ negara ini dari semua coretan yang udah terlanjur kegaris.

Friday, July 05, And i don’t even thinking about the ending cause i don’t even know how to start. And no it’s not about the boy, i don’t like him, it’s just ashamed to see a good guy hanging out with a well you know what i mean. May 04, Ilma Dityaningrum rated it really liked it. Menyenangkan untuk dibaca dan diimajinasikan.

Society can never be pleased.

Raditya Dika, Benakribo, Shitlicious itu inspirasi gue dlm ngeblog! Ternyata bener-bener bikin saya ngakak, dari kata pengantarnya aja udah kocak.

Nobody gets left behind. Start your free trial. Contohnya twitter, ada beberapa orang yang ngeluh tentang isi tweet dari orang lain, tentang sengga pedulinya mereka ttg tweet-tweet itu atau ttg the ‘don’t be such a dramaqueen on twitter’. Am just saying, but if the shoe fit then lace it up.