DRAMA BUKAN GILA SAJADAH RINDU

  • No Comments

Menerusi kenyataan di akaun Twitter miliknya, beliau bersyukur tidak mengalami sebarang kecederaan. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Filem ini turut dibintangi oleh Tomok dan Lisa Surihani , dan ditayangkan pada 8 Disember , dengan sebahagian penggambaran difilemkan di Istanbul , Turki. Dicapai 24 Julai Dicapai 31 Ogos Beto amat memilih watak dan jalan cerita dalam setiap drama atau filem yang ditawarkan kepadanya kerana baginya watak dan cerita yang dibawakannya itu perlulah berbentuk ilmiah serta memberi pengajaran dan memberi kesan kepada penonton. Dicapai 18 Ogos Dicapai 10 November

Antaranya adalah Beto Kusyairy dan Shaheizy Sam. Underworld yang merupakan rendisi daripada trilogi KL Gangster karya Syamsul Yusof memulakan siaran di iflix pada 16 Ogos ; Nabila memegang watak sebagai Shameen. Anugerah Bintang Popular Berita Harian Dicapai 19 September Bekerja di bawah arahan Syamsul Yusof , Beto menjayakan peranan utama dalam filem biopik sejarah Mat Kilau yang mengisahkan tentang perjuangan pahlawan Melayu terkenal, Mat Kilau. Pasangan Serasi Filem bersama Izara Aishah. Tak perlu ambil masa yang lama pun.

Dicapai pada 3 Oktober Beto memegang watak sebagai Rahim, seorang pemuzik jalanan dalam drama Rubberband yang disiarkan di slot Iris TV3. Telefilem ini memulakan tayangan perdana di Astro First Eksklusif pada Februari Sebelum ridu kerjaya lakonan, Beto terlebih dahulu membina nama sebagai maskot Along untuk siri televisyen pendidikan kanak-kanak, Along terbitan 59 Communications yang disiarkan di TV1 padaia menjadi langkah awalnya untuk menceburi dunia seni hiburan negara.

  SONY TV DRAMA BYAH HAMARI BAHU KA 20 SEPTEMBER 2012

Kata Rosyam, kebanyakan pelakon menggunakan dua sanadah, manakala satu nama pula selalunya digunakan oleh penyanyi. Beliau bertuah kerana Kabir Bhatia memberi peluang untuk beliau berlakon dalam Kekasihku Seru dan Juvana.

Dicapai 19 September Beto amat memilih watak dan jalan cerita dalam setiap drama atau filem yang ditawarkan kepadanya kerana baginya watak dan cerita yang dibawakannya itu perlulah berbentuk ilmiah serta memberi pengajaran dan memberi kesan kepada penonton.

Nama yang tinggal waktu itu hanyalah Beto, jadi teman rapat memanggil saya dengan nama itu. Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Dicapai 8 November Kalau berlakon dengan mereka, keserasian itu datang dengan sangat pantas. Pementasan ini diadakan di Stor Dewan Bahasa dan Pustaka pada 14 hingga 16 Disember dan pada tahun teater itu dipentaskan sekali lagi.

Beto Kusyairy

Nama kami diambil daripada sebuah drama Mexico yang berkisar mengenai persahabatan. Underworld yang merupakan rendisi daripada trilogi KL Gangster karya Syamsul Yusof memulakan siaran di iflix pada 16 Ogos ; Nabila rijdu watak sebagai Shameen.

Dicapai 1 Disember Dalam bahasa lain English Sunting pautan. Gandingan di Layar Serasi dengan Siti Saleha. Dicapai 24 Julai Beto Kusyairy tidak mahu kalah dengan watak bersahajanya juga mampu membuatkan penonton tergelak dan menanti kemunculannya sehingga tamat”.

Best Friends Forever – Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas

Gandingan di Layar Bikan dengan Lisa Surihani. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Tak perlu ambil masa yang lama pun. Beliau muncul dalam telefilem Hila arahan Faisal Ishak lakonan bersama Zahiril Adzim yang mengisahkan tentang peluang kedua yang diberikan oleh Tuhan kepada Hambanya selepas dilanda kesakitan. Filem ini turut dibintangi oleh Tomok dan Lisa Surihanidan ditayangkan pada 8 Disemberdengan sebahagian penggambaran difilemkan di IstanbulTurki.

  AAHUTI 1978 MOVIE ONLINE

Menerusi kenyataan di akaun Twitter miliknya, beliau bersyukur tidak mengalami sebarang kecederaan.

Dicapai 30 Julai Pasangan Serasi Filem bersama Izara Aishah. Dicapai 10 November Beto dianggap sebagai salah seorang pelakon yang berbakat di generasinya.

Ruang nama Rencana Perbincangan. Sajaday 20 Julai Ia turut dibintangi oleh Bil Azali dan Sara Ali. Dicapai 24 Februari Dicapai 20 April Drama arahan Erma Fatima menjadi titik tolak permulaan Beto Kusyairy untuk serius berlakon, walaupun watak sampingan sebelum berlakon dalam filem Syaitan arahan Bade Hj.

Beto Kusyairy’s near miss mid-air collision drama”.

KAMUS populer lengkap INDONESIA – INGGRIS | Umi Pujiyanti –

Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

Dicapai 18 Ogos